Werkwijze.

Samen met jou kijken we naar jouw persoonlijke wensen voor JOUW EIGEN PLEK. Een plek waar je jezelf in herkent, waar je tot rust komt en waar je, je veilig en vertrouwd voelt! Een plek om elk moment graag terug te komen.

mijneigenplek werkt o.a. graag met de kleuren van Fairf. Fairf is een verfleverancier die zijn verf duurzaam produceert in Rotterdam. Fairf levert tools en verf op basis van biobased grondstoffen. De verf is op waterbasis en bevat geen gevaarlijke stoffen, tevens is de verf nagenoeg geurloos. Een verf die veilig is voor jou en je omgeving.

Wat kan ik voor je doen?

Graag kom ik bij jou langs. We bekijken jouw woonruimte en nemen een vragenlijst door om zo meer over jou en je woonwensen te weten te komen. Naast mijn kleurwaaiers en stalen neem ik een boekwerk mee waarbij ik verschillende woonstijlen heb uitgewerkt. Dit boekwerk kun je inkijken om inspiratie/ideeën op te doen om te kijken wat je mooi vindt en wat jij graag terugziet in jouw woonruimte.

Na ons gesprek maak ik een adviesverslag, in dit verslag vind je een duidelijk overzicht van jouw persoonlijke woonwensen met een kleur- en eventueel indelingsadvies.
Vanuit dit adviesverslag kan er verder gewerkt worden om JOUWEIGENPLEK te realiseren.

Mocht ik meer voor je kunnen betekenen dan zijn de volgende opties mogelijk;

  • Een shoplist maken, een lijst waar ik meubels, accessoires en verlichting selecteer op jouw persoonlijke woonwensen.
  • Een 3D uitwerking van de woonruimte, een virtuele kijk van hoe het eruit kan komen te zien.
  • Inkoop van meubels/accessoires en verlichting.
  • Stylen van de woonruimte.